Ubærlig Barsel

Lørdag den 26. august fødte jeg min datter, Ella. Det var en flot sensommerdag, min kæreste var ved min side og fødslen gik nøjagtig, som den skulle. Alt var perfekt, bortset fra at vores datter var død.

Siden har jeg været på barsel. Jeg er blevet mor, men har ikke noget barn. Ikke noget barn, der kan falde i søvn i mine arme. Ikke noget barn at gå tur med i barnevognen. Ikke noget barn, der vækker mig om natten. Alt jeg har, er en inderlig tom følelse og en masse moderlig kærlighed, som ingen kan tage imod.

Autostolen står stadig i soveværelset. Den skulle have bragt Ella sikkert hjem. I stedet kan vi nu besøge hende 500 meter nede af vejen, på kirkegården. Det er ubærligt. Som om min krop ikke vil acceptere, at hun er død. Den forstår det ikke. Efter ni måneders graviditet var den programmeret til nu at være mor. Min hjerne ved, at Ella er død. Mit hjerte gør ikke. Hver dag knuses det på ny i tusind stykker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close